Ovipanelit

Desipo tuotteet

Tuotanto
Nokiantie 21
52700 Mäntyharju

Haluaisitko mielummin olla rauhassa?

Äänieristystuotteiden ovipanelit on hyödyllisyysmallisuojattu, hyödyllisyysmallisuojan numero 7001.

Vuosien tuotekehityksen tuloksena olemme tuoneet myyntiin sisäoviin helposti asennettavat äänieristystuotteet, äänieristyspanelit ja – äänieristyslistat.
 
Ja mikä parasta, vanhaa ovea ei tarvitse irrottaa.
 
Vanhan yksinkertaisen laakaoven äänieristyskyky paranee jopa yli 10db, kun oveen asennetaan Desipo äänieristystuotteet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että huoneesta tai porraskäytävästä kuuluvat puheäänet ja meteli sekä postiluukun kolahdus vaimenevat huomattavasti.
 
Optimaalisia käyttökohteita Desipo äänieristystuotteille ovat työhuoneet, toimistot, makuuhuoneet, porraskäytävien ovet sekä wc:n ja kylpyhuoneiden ovet. Kustannussäästöä saavutetaan työn yksinkertaisuudella, kun koko ovea ja karmeja ei tarvitse uusia. Myös erilaisia väri- ja pintavaihtoehtoja on periaatteessa rajattomasti jolloin tuote soveltuu yhdeksi sisustuskomponentiksi.
 
Desipo äänieristyspanelit voidaan toimittaa myös erikoismittaisiin oviin ja valmiiksi aukotettuna esim. postiluukulle. Värivaihtoehtoina paneleihimme löytyy koko Tikkurilan värikartasto. Toimitusaika erikoistilauspaneleille on n. 2 – 4 viikkoa.
 
Mikäli haluat tilata räätälöidyn tuotteen, voit tehdä tilauksen tai tarjouspyynnön täältä.

Ohjeet